Vi har åbent alle helligdage fra 11:00 - 16:00

Om os

Autopunkt.dk har eksisteret på det danske bilmarked siden 2008. Gennem årene har vi opnået en god markedsposition ved hjælp af vores kerneværdier tillid, ærlighed, gode priser og biler i topkvalitet. Vores motto lyder ”Bilen De ønsker, finder vi!”. Gennem vores store netværk har vi nemlig mulighed for at finde netop den bil, du drømmer om, og som passer til dine behov.

For os er det enormt vigtigt ikke blot at tilbyde gode, brugte biler, men også at skabe en god oplevelse omkring hele handlen. Vi beskæftiger os hovedsaligt med køb, salg og leasing af nyere, brugte biler samt finansiering og kommission. Da vi ikke er afhængige af importører, forhandlere og mærker, kan vi garantere, at du får lige præcis den bil, der passer bedst til dig og dine behov til den helt rigtige pris.

Du er altid meget velkommen til at ligge vejen forbi vores forretning for at få en snak omkring dit næste bilkøb. Du finder os på Tjelevej 24 i Herning. Har du spørgsmål eller en forespørgsel på en helt bestemt bil, er du også altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 32 16 97 47 eller via vores kontaktformular.

Mission

At tilbyde alle vores kunder netop den bil, de ønsker. Deraf vores motto ”Bilen De ønsker, finder vi!”

Vision

At fremstå som en seriøst, troværdig og imødekommende brugtbilsforhandler hvor vores kunder altid føler sig velkomne og veltilpasse samt at yde den bedste og mest professionelle service og kundepleje.

Beregn byttepris

Book prøvetur