Se vores åbningstider i påsken her

Erhvervsleasing hos Autopunkt

Hvad er erhvervsleasing?

Erhvervsleasing bliver fortsat mere og mere populært i Danmark. Det er en fleksibel måde, hvorpå du og dine medarbejdere kan få adgang til en bil til erhvervsmæssige opgaver. Det skyldes, at den økonomiske risiko er langt mindre, da du ikke skal ud og foretage en større kapitalbinding for at købe én eller flere biler. Erhvervsleasing af en nyere, brugt bil hos Autopunkt giver en unik mulighed for, at I i din virksomhed kan køre i præcis de biler, I drømmer om. Vi tilbyder mange forskellige, eksklusive mærker og modeller med lækkert ekstraudstyr.

Ved erhvervsleasing hos Autopunkt fungerer det således, at dit firma leaser en bil gennem os, hvorefter du og firmaet har brugsret til bilen i en bestemt periode. Firmaet står for alle udgifter i forbindelse med erhvervsleasingen, hvorefter du eller dine medarbejdere får mulighed for at køre i en erhvervsleaset bil.

Selvom det kaldes erhvervsleasing, kan leasingbilen stadig bruges privat. Bruges bilen privat, vil du eller din medarbejder blive beskattet af fri bil. Når du vælger at erhvervslease en brugt firmabil, vil beskatningen dog oftest være langt lavere end ved erhvervsleasing af en fabriksny bil.

Når du erhvervsleaser en bil, er der overordnet set to forskellige måder at gøre det på – enten ved brug af operationel- eller finansiel leasing. Hos Autopunkt tilbyder vi begge dele.

Fordele ved erhvervsleasing hos Autopunkt

Mindre økonomisk risiko, fleksibel, flere eksklusive mærker og modeller

Operational leasing

Operationel leasing af en erhvervsbil er en attraktiv løsning, der skaber fleksibilitet og frihed, da I ikke skal ud at foretage en større investering i erhvervsbiler. Når I vælger at erhvervslease en bil gennem Autopunkt, kan det sammenlignes med, at I lejer bilen af os og dermed får brugsretten til den pågældende bil i en aftalt periode.

Operationel leasing kendetegnes ved, at alle driftsudgifterne afholdes undervejs i leasingperioden. Vi skræddersyr naturligvis jeres aftale, så I får de biler eller varevogne med den kontraktlængde samt kilometerantal, der giver bedst mening for jer. Derudover har I også mulighed for at tilkøbe service- og dækaftaler til attraktive priser, så I undgår uforudsete udgifter på denne front.

Ved operationel leasing lægges en udbetaling og efterfølgende betales en fast, aftalt månedlig ydelse i den givne periode. Ved leasingperiodens udløb, afleveres bilerne blot retur til os og vi kan aftale, hvilke biler I evt. har behov for at lease efterfølgende. Ved operationel leasing er I modsat finansiel leasing ikke forpligtede til at købe bilerne, når leasingperioden udløber. Det betyder, at vi hos Autopunkt har ansvaret for bilernes restværdi, når I er færdige med at køre i dem.

Fordele ved operationel leasing

Der er mange fordele for jer ved at vælge operationel leasing. Nogle af fordelene er blandt andet

Mulighed for at I hyppigere kan udskifte jeres biler ud fra jeres behov

Markant lavere kapitalbinding samt lavere afskrivninger

Undgå uforudsete udgifter til f.eks. reparationer, service, dækskifte m.m.

Finansiel leasing

Finansiel leasing bliver også kaldt flexleasing og kendetegnes ofte som den mest simple og billigste leasingform, du kan vælge. Dette skyldes, at I som virksomhed og leasingtager står for at afholde bilens driftsudgifter. Derudover vil I indestå for en aftalt restværdi i hele leasingperioden og efter kontraktens udløb. Derfor er det også vigtigt, at den aftalte restværdi beregnes så realistisk som muligt, hvilket vi altid gør vores ypperste for.

Ved indgåelse af aftalen betaler I en førstegangsydelse samt et etableringsgebyr. Derudover betales en fast månedlig ydelse samt en lille andel af bilens registreringsafgift, hvilket fungerer som afdrag på bilen. Finansiel leasing kan derfor anses som en slags køb af biler på afbetaling.

Fordele ved finansiel leasing

Nogle af fordele ved finansiel leasing er således
Det er en simpel måde for jer at erhvervslease jeres ønskede bil(er) på
Lavere kapitalbinding samt afskrivninger
I lejer ikke blot bilen – I har den også til rådighed efter kontraktens udløb
I vil ikke være begrænsede af f.eks. et aftalt kilometertal i leasingperioden

Ønsker I at høre mere eller modtage nogle eksempler på vores forskellige leasingtilbud, er I altid velkomne til kontakte vores salgsteam på tlf. 32 16 97 47 eller via kontaktformularen.

I er også velkomne til at besøge os på vores adresse Tjelevej 24 i Herning.

Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den helt rette løsning for jeres firma ud fra jeres præferencer og behov.

Telefonnummeret: 32 16 97 47  

Mailadressen: sales@autopunkt.dk.

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål?

Nyeste leasingbiler på lager

 
 
 

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
11:00 – 16:00
09:00 – 17:30
09:00 – 17:30
09:00 – 17:30
11:00 – 16:00
11:00 – 16:00
Lukket
11:00 – 16:00
11:00 – 16:00
09:00 – 17:30

Beregn byttepris

Book prøvetur