Vi har åbent alle helligdage fra 11:00 - 16:00

Dækaftale

Skal du uden for landets grænser i vinterhalvåret? Der er påbud om vinterdæk i flere lande inklusiv Tyskland og Sverige, og derfor skal du huske at skifte til vinterdæk, før du drager af sted.

Selvom det på nuværende tidspunkt ikke er lovpligtigt at køre med vinterdæk i Danmark, er det stadig en rigtig god ide at skifte dækkene, når vinteren nærmer sig – og at skifte tilbage til sommerdæk, når foråret igen står for døren. Det skyldes blandt andet, at bremselængden væsentligt forringes, hvis ikke du kører rundt på de rette dæk, hvilket påvirker din og andres sikkerhed i trafikken. Vinterdæk har nemlig et bedre vejgreb om vinteren, da de er skabt til at lede vand og slud væk fra dækkets overflade, mens sommerdæk er skabt til bedre at modstå varme og friktion fra tørre vejbaner.

Hos Autopunkt.dk tilbyder vi hjulskifte og afbalancering inklusiv opbevaring af dine gamle hjul på vores dækhotel til alle vores kunder. Vi ved nemlig, at det ikke er alle, der har mulighed for selv at skifte dæk eller plads til korrekt opbevaring hjemme. Vi er også altid behjælpelige med at finde de helt rigtige dæk eller fælge til netop din bil.

Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at modtage et tilbud på vores dækaftale, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 31 19 20 19 eller ved at benytte vores kontaktformular.

Beregn byttepris

Book prøvetur