Vi har åbent alle helligdage fra 11:00 - 16:00

Hvad er leasing?

Leasing kan betegnes som en kombination mellem lån og finansiering, og det er derved et godt alternativ til et traditionelt billån. De seneste år er leasing blevet enormt populært i Danmark, hvilket især skyldes den store frihed og fleksibilitet, det giver.

Der findes mange forskellige former for leasing. Hos Autopunkt.dk tilbyder vi flexleasing, eller finansiel leasing, som er den mest simple leasingform. Flexleasing har den store fordel, at du ikke betaler den fulde, høje registreringsafgift med det samme. I stedet betaler du kun 0,5-2% af afgiften delt ud i små rater, som sammenlægges med din faste, månedlige ydelse i den periode, du leaser bilen. Som regel varer en leasingperiode 12-36 måneder, og du bestemmer selv hvor længe, du vil lease. For erhvervsdrivende hører leasingydelsen under driftsomkostninger, som er fradragsberettiget, og desuden kan momsen modregnes i regnskabet. Dermed er der også mange økonomiske fordele ved at lease en bil til din virksomhed.

Se vores store udvalg af leasingbiler i Herning her.

Finansiel leasing

Finansiel leasing er den mest simple form for leasing. Ved finansiel leasing, eller flexleasing, får du finansieret bilen med den periodiske afgift, og du får brugsretten over bilen i leasingperioden.

Det svarer med andre ord til, at du køber din bil på afbetaling. Du står selv for at betale alle driftsomkostninger, ligesom hvis du ejede bilen. Når leasingperioden ophører, skal bilen indfries, enten ved at du sælger den videre til den nedskrevne restværdi, som vi sammen fastsætter, når vi indgår leasingaftalen, eller ved at du selv køber bilen.

Hvornår skal jeg vælge finansiel leasing?

Hvis du går og drømmer om at eje en lækker bil, men ikke har råd nu og her, og ikke vil bede banken om et billån, så kan finansiel leasing være et rigtig godt alternativ. Ved finansiel leasing får du mulighed for at køre rundt i en større eller dyrere bil, end hvad du måske ellers ville have råd til, da du i princippet får bilen stillet til rådighed uden afgift. Finansiel leasing kan sammenlignes med en form for afdragsordning, hvor du nedskriver bilens restværdi enten ved udbetaling eller månedlige ydelser i stedet for at oprette et billån på hele beløbet inklusiv afgift over mange år.

​Operationel leasing

Operationel leasing er kendetegnet ved, at vi afholder alle driftsudgifter undervejs i leasingperioden, og når perioden ophører, skal bilen blot leveres tilbage til os. Du skal derfor ikke bekymre dig om bilens restværdi eller gensalg ved operationel leasing, og samtidig får du fuld budgetsikkerhed. Du får også mulighed for at tilkøbe service- og dækaftaler til attraktive priser, så du helt slipper for at bekymre dig over uforudsete udgifter.

Splitleasing

Med splitleasing har du mulighed for at ”splitte” din leasingaftale op i to enkeltstående leasingaftaler nemlig en til dig selv og en til din virksomhed. På den måde kan du anvende den samme bil i både erhvervs- og privat mæssige sammenhænge. Hvis du eksempelvis kører 80% i erhvervsmæssig sammenhæng og kun 20% privat, betaler din virksomhed 80% af leasingudgiften, mens du selv blot betaler de resterende 20%. Splitleasing kan derfor være en fordelagtig løsning for begge parter.  

Splitleasing er en fornuftig leasingform, og anvendes hyppigt på dyre biler, hvor beskatningen er relativt høj. Her kan der nemlig især være mange penge at spare ved at dele leasingaftalen op.

Fleksible finansieringsaftaler

Uanset hvor stort et økonomisk råderum du har, og hvad du har behov for, finder vi sammen den bedste aftale om finansiering af din bil. Leasingkontrakten udarbejder vi altid i fællesskab med dig, ud fra dine ønsker om hvor længe, du ønsker at lease, og hvor meget du ønsker at betale i førstegangsydelse samt månedlig ydelse. På den måde er du sikret en leasingkontrakt, som du er helt tilfreds med, og som du føler dig tryg ved.

Restværdi

Restværdi er det beløb, din leasingbil forventes at kunne sælges for, når din leasingperiode ophører. Ved finansiel leasing er du som leasingtager forpligtet til at købe eller stå for at sælge leasingbilen, når din leasingaftale udløber. Leasingbiler er dog enormt attraktive at købe for danske forhandlere, da restværdien svarer til bilens pris uden afgift – ligesom markedet i Tyskland. Derfor er risikoen og pengebindingen væsentligt mindre end ved en bil med fuld afgift

Kontakt vores team

Ønsker du at modtage eksempler på vores forskellige leasingtilbud, er du meget velkommen til at kontakte vores salgsteam på tlf. 32 16 97 47 eller via vores kontaktformular. Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den rette løsning for dig uanset dine præferencer og behov. Du er også altid meget velkommen til at kigge forbi på adressen Tjelevej 24 i Herning.

Beregn byttepris

Book prøvetur