Bil Leasing i Herning

Tryk HER for at se vores store udvalg af leasingbiler!

Bil leasing er populært i Danmark, og det er der mange årsager til. Med bil-leasing langtidslejer du en bil i stedet for at købe den, og på den måde slipper du for mange af de afgifter, der normalt er, når du ejer en bil. Så er du interesseret i at lease en bil, har vi hos Autopunkt.dk A/S et stort udvalg af forskellige modeller.

Mulighed for flexleasing

Hos Autopunkt.dk tilbyder vi flexleasing, der betyder, at du kan køre i en dansk indregistreret bil uden at betale den høje, danske registreringsafgift. Der bliver i stedet betalt omkring 0,5 til 2 procent af registreringsafgiften som sammenlægges med den faste, månedlige ydelse. Leasingydelsen hører under driftsomkostninger, som er fradragsberettiget i regnskabet og desuden kan momsen modregnes i regnskabet. Dermed kan du opnå mange økonomiske fordele ved at lease frem for at eje.

Fleksible finansieringsaftaler

Uanset hvor stort et økonomisk råderum du har, og hvad du har behov for, så kan vi sammen sørge for en aftale om finansiering af bil, du kan være godt tilfreds med. Leasingkontrakten udarbejder vi i fællesskab alt efter hvor lang tid, du ønsker at lease, og hvor meget du ønsker at betale i førstegangsydelse og månedlig ydelse. På den måde er du sikret en leasingkontrakt, som du kan være helt tilfreds med, og som du føler dig tryg ved.

Kontakt vores team

Hvis du ønsker eksempler på vores forskellige leasingtilbud, så kontakt vores salgsteam på telefon 32 16 97 47. De står klar til at hjælpe dig med at finde frem til den løsning, der passer dig bedst, uanset hvad du har af præferencer og behov. Du kan også kigge forbi – vi holder til på Tjelevej 24 i Herning.