Finansiering af bil

Betal bilen i små bidder

Drømmer du om at købe en ny bil, tilbyder vi mange forskellige måder at få finansieret dit bilkøb på. Vi samarbejder med markedets absolut største aktører inden for finansiering og kan derfor tilbyde et af landets billigste og nemmeste billån – både med og helt uden udbetaling, alt efter dine ønsker og behov.

Billigere end banken

Vores finansiering er ofte til bedre vilkår end dem, pengeinstitutterne tilbyder. Vi er i stand til at tilbyde finansiering til fast rente. Vi kan tilbyde:

  • Købekontrakt med minimum 20 procent i udbetaling
  • Lån med varierende udbetalingen – eller sågar ingen udbetaling overhovedet

Find din drømmebil

Alt du skal gøre er at finde din drømmebil, og det hjælper vi dig gerne med. Herefter sørger vi for en løsning, der passer netop til dig og dine behov. Autopunkt.dk A/S er altid parat til at servicere dig, og vi tør godt love, at vi kan tilbyde dig en af markedets bedste og hurtigste finansieringer.

Hvor lang tid bør jeg finansiere min bil?

Som udgangspunkt kan du finansiere en bil i op til otte år. Dog vil der være en begrænsning på bilens alder ved udløb på 10-12 år ved et normalt udbetalingslån på 20 procent. Uden udbetaling kan vi altid lave en løbetid på op til otte år. Man skal dog altid huske på, at lånets løbetid gerne skal passe med det kørselsmønster, man har. Hvis man kører mange kilometer om året, vil det være mest optimalt at finansiere bilen over færre år, da man ellers risikerer at bilens restværdi ved et salg i perioden vil være mindre end det, man skylder på lånet.

Kontakt os

Hvis du går og tænker på at købe en bil, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Sammen finder vi frem til den bil, der passer dig – uanset om du er på jagt efter en egoistbil eller en bil med plads til hele familien. Du behøver ikke lægge en krone i udbetaling. Vi er eksperter i at skræddersy finansieringsløsninger med en rente helt ned til 1,99 procent. Du kan kontakte os pr mail sales@autopunkt.dk eller tlf 32 16 97 47. Du er også velkommen til at kigge forbi på Tjelevej 24 i Herning.

 

Vil du høre mere om bil leasing?